Fadøl til din fest

Fadølsudlejning til din fest….

Vi udlejer kun fadølsudstyr til kunder, som køber øllet hos os.

 

Humle-Depotet, leverer kvalitets fadøl fra mange forskellige Bryggerier og Bryghuse til både private, virksomheder og events.

Vi leverer til enhver lejlighed, fester, store som små arrangementer, uanset om du skal bruge en fadølsvogn, fadølsbar eller mindre fadølsanlæg, så har vi det helt rigtige fadølsudstyr til dit arrangement.

Vi tilbyder et meget bredt sortiment af fadøl, om der foretrækkes let, tung, lys eller mørk øl, så har vi netop det fadøl, som matcher dit behov. Du kan vælge imellem mange forskellige slags fadøl og cider på fad, både fra de store kendte og de mindre danske bryggerier, samt en del udenlandske bryghuse.

Vi leverer over hele landet om det så er København, Odense, Svendborg, Århus, Fredericia, Vejle, ja hvor end du må bo, så kommer vi gerne forbi. Det er også muligt selv at afhent, for Jer på Fyn er det jo ingen sag.

Vi tilbyder en komplet løsning af fadøl og fadølsudstyr til din fest. Vi sørger for levering og montering. Afhentning når festen den er slut og tager gerne ubrudte fustager retur.

 

 

Vi er de bedste til fadølsudlejning på Fyn…….

Vi er altid på telefonen, få god rådgivning og vejledning på tlf.: 64771702

  • Betal først, når festen er slut
  • Markedets bedste priser på leje af fadølsanlæg
  • Dag til dag levering
  • God rådgivning og forslag til sammensætningen af øl
  • Døgnvagt under Jeres arrangement
  • Et højt service niveau

                            Grøn Tuborg fadøl fadølsudlejning i københavn

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal jeg bestille? 

Vores erfaringer viser dette forbrug pr. person: 

Reception        = 1 øl 
Familiefest       = 2-3 øl 
Skolefest          = 4 øl 
Svendegilde     = 5-6 øl

Eksempler:
19 liters fad     = 47 udskænkninger
25 liters fad     = 62 udskænkninger 

Hvad nu hvis jeg bestiller for meget?
Vi tager naturligvis ubrudte fustager retur, hvis du har bestilt for meget øl. Ligeledes tager vi udbrudte stænger med krus retur.

Må vi selv sørge for krus?
Ja, naturligvis, men vær opmærksom på at for billige krus kan få fadøllet til at skumme pga. plastkvaliteten.

Skal vi selv sørge for at tilslutte anlægget?
Alle anlæg er renset, tilsluttet og altså klar til brug, når de leveres, såfremt vi kan komme til at sætte det op på stedet ved levering ellers får du vejledning til det.

 

 

Tuborg Classic fadøl fadølsudlejning i københavn

 

 

 

 

 

Carlsberg Pilsner fadøl fadølsudlejning i københavn

Økologisk fadøl fadølsudlejning i københavn

 
 

Om Humle-depotet

Humle-depotet er din foretrukne fadølsleverandør når du skal bruge fadøl og udstyr til din fest, reception eller andet arrangement– om du er privat eller virksomhed så er vi altid klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning. Vi leverer også til markeder, Festivaller og andre events. Vi har altid en god pris og vores gode service er altid den samme. Har i problemer er der altid en på vagt telefonen

 

 

                                   Fadølsbar m. 3 haner fadølsudlejning i københavn

 

Frisk fadøl fra hanen sætter prikken over i’et til enhver fest, uanset om du skal bruge en fadølsvogn, fadølsbar eller et mindre fadølsanlæg til din fest.
Du er her garanteret markedets bedste priser på fadølsudstyr og et af Danmarks største udvalg af fadøl fra både små og store danske og udenlandske bryggerier.
Vi tager uåbnede fustager retur uden gebyr. Få leveret og afhentet efter aftale.
Vælg mellem alle vores forskellige fadøl fra producenter som Carlsberg, Tuborg, Royal Unibrew, Bryggeriet Vestfyn, Hancock, Indslev, Braunstein, Riegele, Ferdinand, m.m.